lauantai 26. lokakuuta 2013

Buzzador siivousta

Tänään pidin siivouspäivän Buzzadorilta saamia Vileda mikrokuituliinoja samalla testaten. Vileda mikrokuituliinojen motto: hullu paljon huhkii, viisas siivoaa Vileda mikrokuiduilla.

Testattavanani oli:
1 kpl Vileda UNIVERSAL siivousliina
1 kpl Vileda WINDOW ikkunaliina
1 kpl Vileda PAD näytönpuhdistusliina
1 kpl Vileda KITCHEN keittiöliina 2in1
1 kpl Vileda BATH kylpyhuoneen sieniliina

Sain myös kuusi  UNIVERSAL siivousliina ystäville jaettavaksi!

Suosikkiliinaksi ylsi ikkunaliina, jolla jopa innistuin ikkunoita putsailemaan. En käyttänyt pesuainetta, enkä muitakaa välineitä. Pyyhin ikkunat pelkästään kostealla Window liinalla ja tuli puhdasta jälkeä, eikä mitään raitoja tai nöyhtiä jäänyt. Myös wc:n peili kirkastui vaivatta. Voisin kuvitella ostavani jatkossa.

Hyväksi kakkoseksi tuli Kitchen liina. Pidin hyvänä liinan hankaavaa puolta, jolla lähti kaapin ovien tiukemmatkin roiskejäljet ja perinteisen lieden keittotasojen välit puhtaiksi. Voisin kuvitella ostavani jatkossa.

Bath liinasta en oikein pitänyt. Se oli mukavan tuntuinen kädessä, mutta ei sillä mitään ihmeitä saanut aikaiseksi. 

Näytönpuhditusliina Padia testasi isäntä kannettavan tietokoneemme puhdistamiseen. Poisti hyvin pölyt.

Universal yleisliina oli miellyttävän tuntuinen ja sopi hyvin mm. pölyjen pyyhkimiseen. Hyvä yleisliina!

Kärkkäisen tämän viikon magneetti-lehden mainos Vileda tuotteista:

Mitä on mikrokuitu, lisätietoa: tästä.

Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä pääsee testailemaan ilmaiseksi uusia erilaisia tuotteita ja antamaan niistä palautetta. 

2 kommenttia :

  1. mie myöskin mukana. vielä en ole kyllä testaamaan alkanut, mutta ajattelin viihdyttää huomenissa itseäni sillä hommalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa siivouspäivää! ;) Meillä ainakin on niin mahtava auringonpaiste ja lämpömittari plus kympissä, että eiköhän päivä mene ulkoilessa. Simo-hevossimulaattorilla käväisen vain välissä ratsastamassa, kun taas talkoohommista sain ilmaisen ratsastuksen. Pienen miinuksen joudunkin antamaan ikkunaliinalle. Tässä nyt aurinko, kun paistaa keittiön ikkunaan, jonka eilen pyyhin niin kyllähän siinä sittenkin pyyhintä jälkiä näkyy. :/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...