tiistai 1. huhtikuuta 2014

Laatoitettu kasvihuone

Viikonloppu postauksestani jäikin kokonaan mainitsematta, että tulihan sitä sunnuntaina näperreltyä kasvihuoneenkin kimpussa ja asennettua sinne lattialle laatoitus. Laatat ovat joskus muodostaneet polun pätkän etupihalle ja nyt ne ovat seisseet ladossa jo useamman vuoden. Pääsiväthän nekin nyt uusio käyttöön. Kuvat eivät anna oikeutta laatoitukselle, kun siinä on vielä saumaushiekkaa päällä ja nuo vesitynnyrit edessä, mutta mä makoilen tällä hetkellä flunssan kourissa viltin alla, joten parempiakaan kuvia en lähtenyt ottamaan. Kurja pöpö iski; yskää ja pientä kuumetta pukkaa ja joka paikkaa särkee. Johan tässä muutaman kuukauden olikin lähes terve. 



Kotona ikkunalaudalla mulla on itämässä kuukausimansikkaa ja basilikaa. Basilika onkin ottanut jo hyvän kasvun. Lisäksi olen tilannut mini-kasvihuonekurkun taimia, päärynämelonin taimia ja kasvimaalle ananasmansikan taimia.


Isäntä on tänään asennellut "vanhan muorin huoneeseen" laminaattilattiaa. Jee, loppusuoralla alkaa sen huoneen remppa kohta olemaan. Vielä pitäisi ainakin hommata listat ja maalata mun askartelukomeron ovi ja asentaa sinne työtaso ja hyllyt.


Kisu kyllä nauttii emäntänsä sairastelupäivästä. On niin taivaallisen mukavaa päästä torkkumaan sängylle, kun se tuppaa olemaan sille harvinaista herkkua.  


2 kommenttia :

  1. Mulle iskee masennus, kun katselen sun kuvia... PITÄIS kans laittaa taimia jo kasvamaan, mutta kun mutta kun... Aika ja energia ei riitä kaikkeen. Päätin kylläkin jo että en laita ennen toukokuista Gotlannin reissuamme mitään kasvamaan, koska muuten ne olisivat viikon vailla hoitoa. Mutta haikeana katselen muiden blogeista ihania taimi-istutuksia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupoista saa niin hyviä taimia ja melko halvalla, että ei kannata stressata. Sit ne saa suoraan iskettyä pihalle/kasvihuoneeseen, eivätkä ole sisällä tilaa viemässä. :D Viime vuonna löysin Kodin Terrasta todella hyviä taimia, eikä ne maksanut kuin muutaman euron kappale. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...