perjantai 21. elokuuta 2015

Kisun PrimaCat paketti saapui

Aikaisemmassa postauksessa kerroin Kisun päässeen mukaan Deluxe PrimaCatin Fiksu vaihto kampanjaan, 300 muun kissatestaajan kanssa.


Siis, VAU! Nyt se paketti saapui, eikä se ollutkaan ihan mikään pieni paketti! Ylellinen musta Deluxe PrimaCat laatikko piti sisällään neljä 400g kuivamuona pussia, 12 purkkiannosateriaa ja 16 annospussia.


Ensimmäisessä aiheeseen liittyvässä postauksessa kerroinkin, meidän ennen niin kaikkiruokaisen kissan, nykyisen nirsoilijan kanssa, ajattelin ottaa varmemman päälle ja toimia annettujen ohjeiden mukaisesti. Sille on siis lähinnä kelvannut nykyään vain Latz ja Gourmet ruoat (myyrien, hiirien, kärpästen jne.. lisäksi)

Kampanjan Fiksu vaihto ideana onkin juuri se, että kissa totutettaisiin uusiin ruokiin pikkuhiljaa, vanhan totutun ruan rinnalla. 

Ensimmäisellä maistelukerralla laitoin pienen annoksen Primacatin tonnikalaa ja lohtahyytelössä totutun Latz annospussiruoan viereen. Näin kissa saa tutustua uuden ruoan tuoksuun ja saa maistaa sitä halutessaan. 

Niinhän siinä kävi, että uutukaisruoalle vain nyrpistettiin nenää ja jätettiin koskematta.. 

Jatkoa maisteluista kuinka etenee; alkaako Primacat maistua, kertoilen seuraavissa postauksissa.. :)


Vaikka sapuska ei maistunut oli Deluxe pahvilaatikko Kisusta hyvin mieluisa lahja <3. 


Huomenna tämä mustavalkoinen kisumisumme täyttää 3v! Aamu alkaa illan synttärikekkereitä valmistellen. 


Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! Kiitoksia Deluce PrimaCat!

4 kommenttia :

 1. Meillä edessä sama projekti. Saa nähdä mitä supernirso ("vain latz kelpaa") tykkää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän koukuttavaa ainetta ne on Latzeihin laittaneet, kun kuulee aika monen kissan syövän vain tätä merkkiä. Tiedän ja olen lukenut myös siileistä, jotka ovat tykästyneitä Latzeihin. :D

   Poista
 2. Onpas tosiaan ylellisen oloinen paketti - ja tyytyväisen näköinen on kissakin! Me siirryttiin jokunen vuosi sitten Royal Caninin kuivaruokaan, kun kyllästyin vauvaperheessä haiseviin märkäruokiin, joita aina tuppasi jäämään kissankupin pohjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans pidä yhtään nuiden märkäruokien hajusta. Jos ei Katille kelpaa, niin kippaan miltein samantien pois. Kuivanappulat olisi niin paljon helpompia ja siistimpiä, mutta kun kaikkialla lukee, että märkäruoka on kissalle mukamas parempaa. Kisulla on siis kuivanappuloitakin aina tarjolla, mutta ne on vain lisäruokana, jos saalistus ei olekkaan tuottanut tulosta ja pienestä märkäruoka-annoksesta jääkin nälkä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...