lauantai 26. syyskuuta 2015

Kylppärin pesua tiedossa

Kerroin edellisessä postauksessa päässeeni taas Hopottajana uuteen kampanjaan mukaan. Laatikosta paljastui Sini kylpyhuoneen uutuuspesusetti.

Sinituotteen kylpyhuoneen uutuuspesusettiin kuuluu SINI Jynssäri ja SINI Tuplajynssäri. Tuotteet ovat ergonomisesti suunniteltuja, kotimaisia avainlipputuotteita. Tuotteet ovat Sinituotteen Roosa nauha 2015 -kampanjatuotteita ja väritykseltään raikkaan vaaleanpunaisia.

Tämä setti tuli tarpeeseen! Kisu on valoittanut meidän ison kylppärin, joten ostoslistalla on jo pidemmän ajan ollut jokin varrellinen kylppäriharja. Ulkona paistaa aurinko, joten nyt painelen pihahommiin. Illalla hämärän laskiessa otan nämä tuotteet kokeiluun ja teen kylppärin suursiivouksen. ;)
Kiva päästä testaamaan miten nämä toimivat!


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja ja suklaataikinoita. Vastailen myös mielelläni askarruttaviin kysymyksiin, koskien hopottamista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...