sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Suokkiviikonloppu ja Myystä kummiponi

Voi mahoton, miten nopeasti meni tämäkin viikonloppu!
Myystä tuli tänään kummihevonen päiväkotiryhmälleni. Kummihevoskampanja on Suomen Hippos ry:n, Suomen Ratsastajainliitto ry:n ja Hevosalan kehittämiskeskus Hippoliksen yhteishanke, joka kestää vuoden loppuun saakka.

Kummihevonen tuo tervehdyksensä kummeilleen, kertoo hevosen arjesta ja levittää hevosen tuomaa iloa ja lämpöä ympärilleen. Meillä on päiväkodissa käytössä Muksunetti, jonne tein Myylle oman blogin, jossa Myy saa kertoa kuulumisiaan. Tarkoitus olisi myös syksyn aikana jonain myöhäisellä työvuorollani napat poni mukaan, ryhmäläisteni kanssa touhuamaan aamupäiväksi. Saapi nähdä mitä vielä keksitään. :)


Tänään meillä liehui lippu salossa suomenhevosen päivän, eli Tipan kunniaksi. Juhlakalun kanssa suunnattiin metsään ja tehtiin pitkä maastolenkki. Tippa sai myös eräiden iäkkäiden vanhusten pihassa haukata vähän välipalaakin, kun jäimme jutustelemaan vanhoista ajoista.


Eilinen päivä vietettiin isännän janssa Ypäjällä suomenratsujen kuninkaallisissa. Onneksi ei luotettu sääennusteisiin, jotka näyttivät ukkosta ja koviakin yhtenäisiä sateita. Ilma olikin oikein miellyttävä ja tuli vain pieni sadekuuro. Pienoisen pettymyksen koimme munkeista, jotka eivät olleetkaan niin tuoreita, mitä ennen ovat olleet. Nuo nääs ovat yksi syy, miksi saan tuon isännänkin niin hyvin matkaseurakseni suokkipäiville vuodesta toiseen. :D


Tuli pakastettua kesäkurpitaa.  Tuo keskimmäinen oli päässyt kasvamaan himpun verran suureksi. Kuva ei edes anna siitä sen todellista kuvaa. :D Nuo kaksi pientäkin kurpitsaa on isoja.


Syksyistä alkavaa viikkoa!

4 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...