perjantai 23. lokakuuta 2015

Lomapuuhailuja

Kolme lisäpäivää viikonloppuun on ollut kyllä ihan huissin ihanaa. <3 Ja vielä on viikonloppu edessä!! Kotoilua ja kaupojen kiertelyä. On tullut leivottua, ulkoiltua, heppailtua ja vähän mini jutksiakin olen kerinnyt näpertämään. Hihii, vaikka aikaa on ollut niin heppailut on jäänyt pimeälle. Kun laitoin kentän valon päälle, niin ihan hyvin pystyi sen turvin pellollakin menemään ja tänään puettiin Tirpan kanssa kaikki mahdolliset heijastimet päälle ja suunnattiin maastoon; oli hienoa. <3

Metukka piirakkaa ja täyte  Juhlattaren kakkublogi ohjeella. Omenapaistos tällä ohjeella.

Lomaan kuluu tottakai suklaa. Herkullisia uutuus makuja.

Pääsin jo vähän laittamaan kasvihuonetta talvikuntoon.

Juu`u kasvarista löytyy vielä satoa. Yöllä ollaan pidetty kynttilöitä ja valopetrooli lämmitintä.

Keväällä aion nauttia aikaisesta mansikkasadosta. Innostuin vähän istuttamaan mansikoita amppeleihin. ;)

Lavakasvimaatanikaan en ole vielä voinut laittaa talviteloille, kun siellä kasvaa vielä retiisiä ja porkkanaa.

Lokakuun retiisejä.

Paprikoita ollaan syöty ihan hirveästi, mutta silti niitä vaan pukkaa.

Viimeiset kasvihuoneen kurkut.


Hopottajien Rasilaisen Hapankaali erikoiskampanjaan avautui uusi kilpailusarja ja tietenkin halusin lähteä siihenkin mukaan. Rasilaisen porkkanainen salaatti ei ole ennestään tuttu, joten maistelin sitä ensin sellaisenaan. Porkkanainen salaatti pitää myöskin sisällään hapankaalia. Kyllä se paremmalta maistui, kuin pelkkä hapankaali, mutta ei kuitenkaan ihan miun makuuni. Kilpailusarjan ideana olisi nyt keksiä tästä raaka-aineesta uusia maukkaita reseptejä.

"Raikas ja maukas Porkkanainen salaatti on kevyt, tervellinen ja nopea lisuke tai välipala. Porkkanainen on makoisa esimerkki hapankaalin muunneltavuudesta ja mahdollisuuksista salaateissa. Vaihtoehto majoneesipohjaisille salaateille. Ei teollista makua vaan raikas ja helppo kasvistuote kodin ruokapöytään."

Ujutin tänään porkkanaista salaattia munavoin joukkoon. En uskaltanut sekoittaa raastetta koko munavoin joukkoon, ettei vaan hyvä perinteinen munavoi menisi pilalle. Huoli olikin turha. Yhdistelmä oli todella hyvän makuinen! Karjalanpiirakkaa, porkkanaista munavoita ja graavilohta; nam!

Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja ja suklaataikinoita. Vastailen myös mielelläni askarruttaviin kysymyksiin, koskien hopottamista.



Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...