maanantai 19. lokakuuta 2015

Mansikoiden istuttamista

Huomaattekos, olen saanut vielä yhden viljelylaatikon lisää. ;) Siihen olisi tarkoitus laittaa puutarhavadelmia kasvamaan.


Nämä kaksi mansikkalaatikkoa saivat pinnalle multakerroksen ja katekankaan. Kekkasimme ihan loisto keinon tehdä kankaaseen purkaamattomat reiät.


Tarvittiin kaasutöhö, pätkä peltiä ja lukkopihdit. 


Kun pellin palasta hetken kuumensi töhöllä, sillä sai helposti painettua (sulatettua) katekankaaseen siistit ristikkoviillot.


Nyt miulla on kaksi uutta mansikkapenkkiä <3. Vielä nuihin saattaapi tulla jonkin näköiset reunalistat.


Tänään oli viimeinen Sinin uutuus kylpyhuoneen pesusetin Hopotus-päivä. Sain kuukausi sitten Hopottajana testattavaksi Sinin Jynssärin ja Tupla Jynssärin ja kerroinkin jo kylppärimme pesusta. Mun piti pestä saunammekin, mutta enpäs kerinnytkään. Jouduin siis hieman lavastamaan tilannetta. :)


Tupla jynssärin teleskooppivarsi on ihan huippu hyvä. Sillä yltti pestä kylppärin seinät katon rajasta, mutta...


ylttää myöskin saunan lauteiden alle aivan peränurkaan.Kyllä tällä lauteetkin pesisi, mutta saunajakkaran ympäri harjakset eivät ylttäneetkään.


Pikku jynssäri mahtuu loistavasti saunan ahtaiden lauteiden rakoihin.


Myös Kisu-misumme pääsi tuotetestaajaksi. Karvaa irtosi, eikä harjaaminen tainnut pahaltakaan tuntua. :)


Kokonaisarvosana Sini kylpyhuoneen roosa nauha pesusetille:
tykkäsin ja voin suositella! Kiitos Sini ja Hopottajat!

Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja ja suklaataikinoita. Vastailen myös mielelläni askarruttaviin kysymyksiin, koskien hopottamista.

2 kommenttia :

 1. Wau, miten siistit mansikkalaatikot! Mulla on kaksi mxm laatikkoa, ja toiseen jäi aluskangas aikanaan laittamatta, ja sen kyllä huomaa. On käynyt mielessä istutusten uusiminen, mutta kun ovat edelleen tuottaneet hyvin marjaa, niin en ole jaksanut...

  Mä sain taannoin tuon pikkujynssärin kaupanpällisinä, kun ostin uuduin kuivasosan kylppäriin. Tuplajynssäri vaikuttaa todella kätevältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan nuihin rahaa palamaan, vaikka ei tuon kummoisempia laatikoita tekisi, mutta helppo hoitoisuus on ihan mahtavaa, joten kyllä pieni panostus kannattaa. :D En varmaan raaskisi laatikoita tehdä, jos joutuisin vielä täyteaineetkin ostamalla ostaa, mutta onneksi on nuo hepat, jotka tuottavat "ongelmajätettä" ihan runsain määrin. ;)

   Tuplajynssäri on hyvä! Harja voisi olla ihan perinteisen mallinenkin, mutta nivelletty pitkä teleskooppivarsi (joka menee myös pieneksi) on hyvä ja harjakset on sopivan pehmeät, jotta ei kuluta samausainetta, mutta irrottaa lian :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...