perjantai 19. heinäkuuta 2013

Huonosti nukuttu yö

Edellisenä yönä tuli nukuttua todella huonosti. Kettu hiippaili koko illan pihapiirissämme eikä Kisua näkynyt missään. Kisu tulee normaalisti viimeistään yhdeltätoista sisälle nukkumaan. Kahdeltatoista, kun kävin itse nukkumaan ei vieläkään kissaa ollut näkynyt. Kahden aikaa kävin taas huhuilemassa ulko-ovella, mutta mitään vastausta ei kuulunut, oli hiiren hiljaista. Uni tuli, mutta neljältä pomppasin täydestä unesta hereille ja tällä kertaan hyvin vahva tunne kissan läsnäolosta. Ai, etttä miten ihanan helpottunut tunne, kun avasin ulko-oven ja kuului tuttu naukaisu ja hyvä kuntoinen karvapallero pyrähti oven rakosesta sisälle. Kissapolo oli varmaankin ollut ketulta piilosilla. 
Tämän päivän Kisu vain nukkui uupuneena sisällä, eikä suostunut menemään pihalle; okei satoi vettä. Talliin sen kannoin hetkeksi tuulettumaan ja se käväisi pikaisesti lantalasta nappaamassa västäräkin saaliiksi ja toi sen ylpeänä Tippa-hevosen karsinaan näytille, mutta muuten tosiaan päivä mennyt sen osilta nukkuen.
Tänään taas se iso haukkakin kierteli pellolla, eli näitä vaaran paikkoja Kisulle tuntuu löytyvän. Peurasta ei taida onneksi olevan vaaraa, kun sellainenkin tuossa pellolla tänään pomppi. :) 

Tämän  rohkean ketun kuvasin  keväällä 2009 

Näin kauniisti aurinko näyttäytyi neljältä yöllä, kun Kisu tuli kotiin.


Traktorista otettu kuva oman pellon ketusta, muutama viikko sitten.

4 kommenttia :

 1. Onnekse Kisu on kunnossa!!! <3
  Ymmärrän täysin tuskasi!! Meillä Tyyne viettää yöt vallan ulkona, mutta tulee aamulla kuin salamana sisälle kun avaan oven.
  Nyt meilläkin on pyörinyt kettuja pihapiirissä kun Jimi oli viikon meidän kanssa siellä Lapissa (pelkäävät jostain syystä koiran hajua, eivätkä koiran ollessa kotona uskaltaudu pihaan). Aina on sydän syrjällään ellei Tyyne heti tule kun avaan oven.
  Nyt on meidän nuorempikin kissa opetellut ulkona oloa. Lyyti tulee yleensä hyvin sisälle kun sitä huutaa, mutta nyt on pari kertaa ollut niin että ei ole kissaa näkynyt, ei kuulunut. Siinä huoli kasvaa aika suureksi. Onneksi molemmilla kerroilla hänellä on vain ollut saalistus kesken, niin ei ole ehtinyt tulemaan kun mamma huutaa! :)

  On nuo eläimet vaan niin ihania!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kröhäm, niin ja siis minähän en pidä kissoista, vain hiirien takiahan tuon meille hommasin. On tuo Kisu kyllä muuttanut kissa käsitystäni. Ihan meinas itku tulla huolesta silmiin. :,) Katseltiin kaupassa lasten nallipyssyjä kettujen karkoittamiseen, mutta ainakin toistaiseksi jäi kaupan hyllylle. :D

   Kyllä nuista eläimistä on PALJON huolta, mutta kyllä ne antaakin paljon takasin päin. <3 :)

   Poista
  2. Minäkään en tykännyt kissoista ennenkuin ystävä otti ihanan Sylvi-kisun ja ihastuin siihen ihan ikihyviksi. Ja nyt omat kisut ovat rakkaista rakkaimpia!! Itkin ihan sydämeni kyllyydestä kun lähdettiin Lappiin ja jouduin jättämään kissat kotiin... :)

   Poista
  3. Juu, on se myönnettävä, että ihan kivoja otuksia ovat. :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...