torstai 28. marraskuuta 2013

Mä tein sen! Hopotusta pukkaa..

Mainitsin aiemmin, että pääsin Hopottajana mukaan Laastari Lähiklinikka kampanjaan (aiempaan postaukseen tästä). Kampanja sisälsi yhden maksuttoman käyntikerran klinikalla. Olen lykännyt käyntikertaa ihan sen varalta, jos olisi tullut kampanja-ajalla jokin vaiva esile, mitä olisin voinut käydä näyttämässä, mutta sellaista ei ole ilmennyt. Pientä flunssaa podin viikon verran, mutta senkin vain lievänä. 



Tämän illan kauppareissu Lahden kauppakeskus Karismassa alkoi Laastari Lähiklinikasta. Kello näytti 18.45, joten pääsin vielä nipin napin sisälle. Mitään jonojahan ei siis ollut, mutta kotipuolessa lähtö vähän venähti. Klinikka sulkeutuu arkisin klo. 19.00 ja viimeinen asiakas voidaan ottaa viisitoista minuuttia ennen sulkemista. Astelin sisälle ja kerroin haluavani jäykkäkouristusrokotuksen. Hoitaja otti tietoni talteen ja soitti lääkärille, joka  kirjoitti reseptin viereiseen apteekkiin. Kävin heti hakemassa rokotteen apteekista (maksoi 12.64€) ja kävelin sen kanssa takaisin klinikalle. Hoitaja pisti sen vasempaan käsivarteeni ja sain hyvät ohjeistukset mukaani. Aikaa kului 15min. 



Olen lykännyt tätä rokotusta miltein viisi vuotta, koska en vain pidä pistämisistä, tosin lähihoitajana itselläni ei tee pahaa muita pistellä (lähihoitaja koulussa opettaja joutui pitäämään kädestäni kiinni, kun oli kaverini vuoro pistellä minua). Nyt on hyvä fiilis: mä tein sen, eikä se edes tuntunut missään!  



Laastarilähiklinkan palvelut ovat minulle ennesään tuttuja ja olen tykännyt kovasti. Mielummin maksan klinikalle hyvästä palvelusta, kun pahoitan mieleni työterveyden kanssa, josta ei meinaa saada aikoja, eivätkä tutki kunnolla. Tälläkin kertaa, vaikka saavuin klinikalle aiva viime tippaan; oli palvelu ystävällisä ja hyväntuulista. Normaali käyntikerta maksaa 45€, jota en pidä pahana. Rokotuksen normaalia 25€ hintaista käyntikertaa pidän hieman kalliina, koska se ei sisällä lääkeaineen hintaa ja hoitotoimenpide on helppo, nopea ja selkeä hoitajalle. 

Sain klinikalta lahjaksi käsilaukkuun sopivan pienen laastaripaketin
Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...