sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kissan huone

On todella mukava remontoida, kun omistaa kissan! Etenkin, kun on kyseessä hänelle tulevasta omasta huoneesta, haluaisi se kovasti osallistua ainakin työn valvojan tehtäviin. 
Päivän värinä on ollut valkoinen; lommojen kittausta valkoisella kitillä ja seinien pohjamaalausta valkoisella pohjamaalilla. Nipin napin on Katti onnistuttu pitämään poissa tekemästä pahempaa sotkua.
Märkää pohjamaalia. Oranssi miltein selätetty.

Tippa viettelee ensi viikolla kevyempää viikkoa. Se tuntuu aristavan selkäänsä oikealta lanteen kohdalta ja reissun jäljiltä alaturppis sai aikaiseksi molemmille puolille suupielen tuntumaan pahkurat, jotka aukeni tänään heti maastolenkin alussa. Eli vain taluttaen riimun kanssa lenkkejä tiedossa; sehän tekee siis omistajallekkin erittäin hyvää. Tänään näytti siltä, että kärrytiekin alkaisi olemaan miltein sula, jotta ponskin kanssa päästäisiin pitkästä aikaan kärryttelemään! 

Kuvat otettu lauantaina. Lähtö kotipihasta päiväkävelylle.

Hyväkäytöksinen lenkkikaveri.

Huomenna pääsen kuuntelemaan hyvin mielenkiintoisen kuuloista luentoa hevosen hätätapauksista. Niin ja tähän se loma nyt päättyi ja huomenna olisi herättävä taas töihin. Oikein hyvää alkavaa viikkoa lukijoille!


2 kommenttia :

 1. Voi onnellista kisua kun saa oman huoneen! <3
  Meilläkin oli Jimillä oma huone, sillon kun vielä omistettiin sellainen "poikamiesboxi" eli asusteltiin ihan kahdestaan. Sit tulikin tuo isäntä ja pilasi kaiken.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja mä saan sittten kylppärini kokonaan itselleni, jos vaikka pyykkejäkin tulisi pestyä aktiivisemmin. :D Mietin vaan, että millähän kuramatolla tuon huoneen lattian päällystän; kylppärin lattia on niin helppo huuhdella siistiksi kurasista pikku tassun jäljistä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...