maanantai 9. helmikuuta 2015

Harjaämpäreiden sisällöt

Nytpä osallistun ensimmäistä kertaa Blogitallien viikon blogihaasteeseen. Tällä kertaa tehtävänä on esitellä heppojen harjapakin sisältö. Kuka tahansa voi haasteeseen osallistua ja yksi onnekas voittaa 1hevosvoiman sponsoroiman kahden harjan setin sekä yllätyspalkinnon! Osallistumisohjeet löytyy blogihaaste sivulta.


Meidän hevosten varusteiden väreistä löytyy lähinnä vain mustaa, harmaata ja ruskeaa ja näin löytyy myös harjoistakin. Itse en ole koskaan pitänyt harjapakeista tai -pussukoista; kömpelöitä ja epäkäytänöllisiä, vaikka kovin nättejä ovatkin. Tykkään säilyttää harjoja ämpäreissä. Ämpäri on helppo pitää puhtaana ja sisällön näkee heti. Myös helosan tuubille, ötökkämyrkylle, jouhien selvitysaineelle ja letitys kuminauhoille löytyy oma musta ämpäri.

Molemmille hevosillemme on omat ämpärit, mutta käytän myös Myyn kanssa Tipan harjoja. Myyn ämpäristä löytyy harjoja pienemmille käsille ja "varaharjoja". Tykkään luonnon harjaksisista valmistetuista harjoista, ne kun eivät niin sähköisty.

Harjat säilytetään harmaissa orthex:in ämpäreissä

Tipan harjaämpäri pitää sisällään: kumisuan, piikkisuan, harjallisen kaviokoukun, furminaattorin, hokkiavaimen, pääharjan, sekä Sokevan kasvikuidusta velmistetun puolikovan hevosharjan.


Tippa koki karvaan pettymyksen, kun ämpäristä ei löytynytkään herkkuja

Myyn harjaämpäri, joka on siis vähemmällä käytöllä, sisältää: pääharjan, pienen kumisuan, normaalin kumisuan, pienen piikkisuan, pienen furminaattorin, pehmeä viimeistelyharjan, pehmeän pölyharjan ja kaviokoukun.


Lisäksi tallista löytyy hyllyn päältä varrellinen pölyharja ja hikiveitsi.


Kuvaaminen avustavan henkilön kanssa oli taas hirmuisen helppoa. Kuvittelin kyllä, tämän avustavan henkilön keskittyvän ennemmin päiväheiniinsä kuvaamisen ajan...

"Olisko tässä parempi ämpärin paikka?"

"Siirrän ämpäriä sittenkin"

"Mä siirsin nää nyt tänne kauemmaksi, tulisko nyt hyvä kuva?" 

2 kommenttia :

  1. Tyylikäs tummasävyinen harjaämpärin sisus! Meillä on ihan sillisalaattia aina vaaleanpunaisesta siniseen ;) Tää on muuten hauska haaste, vähän niin kun vastusta niille käsilaukun sisältöjä kuvaaville! Ja ihana kuvausassistentti mukana hengessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hiplailen usein vaaleanpunaisia harjasettejä ponille "lasten harjoiksi", mutta vielä olen pystynyt pitämään pääni, ettei pinksua meitin talliin tule (satulahuovan koristeena sallittu). ;) Tää oli kiva haaste; hauska lukea muidenkin esittelyjä! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...