tiistai 18. elokuuta 2015

Elokuu kuvahaaste ja lepopäivän tuotoksia

Osallistun näillä kuvilla Pienen Linnun MakroTex-haasteeseen, jossa teemana on elokuu. Käythän ihastelemassa haastelinkistä muidenkin elokuu kuvia. :)


Hevosten muovinen kakkatalikko on loistava apuväline puutarhassa pudonneitten omenoiden ja lehtikasojen siivouksessa! Suosittelen ostamaan, vaikka ei hevosta omistaisikaan, mutta piha löytyy!











Pieni Lintu - MakroTex challenge


Yläkuva kertoo päivän fiiliksistä. Jo eilen teki töissä oleminen tiukkaa, mutta onneksi pääsin aikaisin kotiin ja lepäämään. Käytiin tekemässä illalla Tipan kanssa rauhallinen maastolenkki, isäntä seuranamme ja pelkkä selässä istuminenkin tuntui raskaalta. 
Tänään jäinkin sitten kotiin. Pomo kehoitti pitää vielä huominenkin saikkupäivänä, mutta nyt ei ole enää illalla lämpö noussut ja olokin on jo ihan ok. En tiedä mitä tuo lämmön nousu yritti poistaa, kun ei ole mitään flunssan oireitakaan. Lämmön nousu sai vain inhottavat lihas säryt ja nuutuneen olon. 


Nyt on Koivikon tilan puutarhapäiväkirjani vihdoin aloitettu ja kirjattu ylös tämän kesän kylvöjä ja kasvuja! Jotain sentään jaksoin siis tehdäkkin.


Niin ja äsken tein mustikkapiirakan. Sain anopilta viikonloppuna niin komeita mustikoita ja rahkoissa menee huomenna päiväys, joten jotain niistä oli tehtävä. Ohjeen nappasin Liian hyvää blogista. Rahkaa laitoin hieman enemmän. Mausta en osaa vielä kertoa, kun piirakka saa jäähtyä rauhassa ja odottelen isännän paluuta naapurin viljakuivurin työmaalta. :)

17 kommenttia :

  1. Voi miten ihana puutarha ja kivat kuvat! :)

    Pikaista paranemista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos itsellesi kivasta haasteesta! Ensi kertaa eilen blogiisi eksyin ja tykästyin. :)

      Poista
  2. Voi, miten ihanat kuvat ja tuo päiväkirja...Huikea idea ja toteutus!<3 Kiitos vinkistä omenoiden keräämiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kakkatalikko on kyllä hyvä vekotin, eikä edes ole kovin kallis. Tokmannista, Kärkkäisestä ja muista tavarataloita joissa myydään heppatavaroita näitä löytyy.

      Poista
  3. Komeata satoa sinulle tulossa, satoisia kuvia. Päiväkirjasi on kertakaikkiaan upea.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi parhaimmista vuodenajoista. Kun kävelee pihapiiriä ympäri, niin joka nurkalta löytyy jotakin syötävää. :D

      Poista
  4. Voikun olisikin oma omenapuu, leipoisin heti piirakan, siis jossen söisi kaikkia omppuja.. Komea sato siellä kypsyy, päiväkirja on ihan huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vasta yksittäisiä omppuja on kypsynyt, mutta en millään malttaisi kypsymistä odottaa. Omena leivonnaiset on kyllä suosikkejani. Mehumaijalla tehty omppumehu on myös todella hyvää! :)

      Poista
  5. Kaunista elokuuta sinulla siellä puutarhassasi.

    VastaaPoista
  6. Wau miten upeat kuvat! Komeat kasvulavat ja ihana idea tuo puutarhapäiväkirjan pitäminen. Tuosta Kisustasi tuli mieleen meidän kissamme, samankaltainen väritys leukapartoineen kaikkineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin hatara muisti, ettei sitä enää muista, mitä edellisenä vuonna teki. Päiväkirja on siis enemmän, kuin tarpeen. :D Mä välttämättä halusin meille juuri mustavalkoinen kissan, kun ainakin kaksi edeltävääkin kissaa on ollut tässä talossa mustavalkoisia. :P

      Poista
  7. Herkulliset kuvat. Satokuvat näyttävät lupaaville.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin elokuu on ollut sadon pelastus. Nälkä kasvaa syödessä; hirveä hinku kasvattaa ens vuoden kylvöksiä ja hommata toinen kasvihuone. :D Nams, viikonloppuna pääsen tekemään omista porkkanoista vuoden ensimmäiset porkkanaleivokset. <3

      Poista
  8. Todella kivat kuvat, joissa kyllä tiivistyy hyvin elokuu.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...