lauantai 28. heinäkuuta 2012

Keskiaikatapahtuma

Tänään kävimme pyörähtämässä Hollolan kirkolla, jossa järjestettiin keskiaikatapahtuma. Pysäköinti ei maksanut mitään, mutta sisäänpääsy maksoi 8€, joka mielestämme oli hieman liian suuri.
Rohan tallin järjestämä jousiammunta ja turnajaisesitykset olivat loistavia. Aika hyvin osasin olla törsäämättä. Ostin vain 1,50€ maksavan sokerikuorrutteisen omenan ja oliivinvihreän kaula- ja rannekorusetin puisista helmistä, jotka maksoivat yhteensä vain 5€.
Kävimme myös kirkon viereisessä sisustusliikkeessä Pian Makasiinissa. Ihana kauppa, suosittelen! Kaupasta en kuitenkaan mitään ostanut, mutta sain kivoja ideoita, mitä osaisin itsekkin tehdä.


3 kommenttia :

 1. Kokeillaas kommentoida. ;D
  Tosiaan tuo hinta 8 euroa tuntuu aika suolaiselta, kun ei sitä nähtävää kuitenkaan ihan niin hirveästi ole. Siksi skipattiin tämä ja mennään katsomaan ihania Rohanin turnajaisia viikonloppuna Verlaan.
  Näyttää siltä, että tuolla on keskiaika13.jpg kuvassa mukana tallin uusi komistus (olikohan jopa arabia veressä päästä päätellen). Ja jättiläisheppa, jonka selässä on itsekin tullut keikuttua näyttäisi löytyvän ainakin kuvasta numero 15. Tuo Jaakkohan sillä yleensä itse ratsastelee, mutta mulle se oli jo liiankin suuren tuntunen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se arabilta näytti ja oikein toimivalta tapaukselta tuollaiseen touhuun. :) Kyllä meidän pitää Rohanilla lähteä käymään!

   Poista
  2. Ehdottomasti! Pitää vaan kysellä ketkä kaikki on halukkaita lähtemään. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...