Pohja:
n. 200g digestive-keksejä
n. 75g pullomargariinia
Täyte:
1prk flora vanilijakastiketta
1 levyllinen pandan valkosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 tlk mangoa (säästä tölkin mehu)
n. 0.5dl tölkkimangon lientä
4 liivatelehteä
Päällinen:
2 persikka pilttiä
2 liivatelehteä
n. 0.5dl tölkkimangon lientä
Laita täytteen liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon margariini. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa vanilijakastike kuohkeaksi vaahdoksi.
Soseuta mangot sauvasekoittimella. Soseuta sauvasekoittimella mangon joukkoon myös tuorejuusto.
Lisää mangojuustoseos vatkattuun vanilijakastikkeeseen ja vatkaa tasaiseksi vaahdoksi.
Sulata valkosuklaa ja lisää hyvin sekoittaen vanilijamangojuustovaahtoon.
Kiehauta n. 0,5dl säilykemangon lientä ja lisää joukkoon liivatteet. Anna hetki jäähtyä.
Lisää liivateseos huolellisesti sekoittaen vaahtoseokseen.
Kaada täyte keksiseoksen päälle ja anna hyytyä jääkaapiissa muutaman tunnin.
Laita päällisen liivatteet likoamaan kylmään veteen n. 10min. Kiehauta n. 0,5dl mangotölkin lientä ja lisää liivatteet. Anna hetki jäähtyä ja lisää liivateseos pilttien joukkoon. Levitä pilttiseos hyytyneen kakun päälle. Anna kakun hyytyä seuraavaan päivään.
Koristeet olen tehnyt sulatetusta suklaasta. Pursotin kuviot voipaperin päälle ja annoin kovettua jääkaapissa.
Gluteenittomillekkin on digestive-keksejä, joten niillä saisi tästäkin gluteenittoman kakun.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti