lauantai 6. lokakuuta 2012

Hevosten tarha

Hepat ovat edelleen saanneet viettää ulkoilunsa laiduntaen, kerta meillä ei ole vielä pakkasia ollut ja laidun on ollut muutenkin kohtalaisen hyvässä kunnossa. Uusi hiekkatarha alkaa kuitenkin onneksi olemaan mukavassa kuosissa ja pikku hiljaa olisi ulkoilu siirrettäväkin tarhailuun. Tarhasta uupuu vielä pintakerros, oven edustalta alin lanka ja muuta pientä hienosäätöä. Tarhan katosta olisi tarkoitus ensi kesänä laajentaa, mutta tämä talvi mennään tuollaisella suojalla.
 Alkoi jo hämärtämään, joten kuvien laatu vähän kärsi. :)
4 kommenttia :

 1. Voi kun näyttää hienolta. Kuljetaanko heppojen tarhaillessa talliin Tipan karsinan kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noup, ei kuljeta. Etupihalta löytyy kaksi muutakin ovea, jos et ole sattunut huomaamaan ;) Talveksi toinen niistä otetaan pois käytöstä, joten kulku on sitten entisen maitohuoneen kautta, joka toimii ns."tallin eteisenä" ja sieltä varustehuoneen kautta pääsee tallin puolelle. :)

   Poista
  2. Niin ja nyt seuraavaksi aletaan valamaan lantalan pohjaa tallin taakse, joten kottareidenkaan takia ei sitten tarvitse lautoja availla. Lantalan ovi tulee avautumaan heti käytävältä Myyn karsinan ovea vastapäätä. :) Joskus puhkaistaan hoitopaikalta lisää seinää perähuoneeseen, josta tehdään kulku etupihalle niin, että siitäkin pääsee hevosen kanssa. :)

   Poista
  3. Niinpäs siinä olikin niitä ovia! Hetken jo ehdin ihmetellä, että onhan tarhalla näppärä paikka, mutta kamalan hankalalta vaikuttaa (ovien kannalta). Nythän tuo toimii kuitenkin todella hienosti. Kaikki varsin kompaktisti. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...