perjantai 12. lokakuuta 2012

Kesäinen kukkakimppu

Tällaisia työpäiviä kiitos lisää! Töihin menin klo. 6.30 ja kotiin pääsin 11.50. Työpäivä vierähti rattoisan letkeästi ja vapaa-aikaa jäi juuri sopivasti, näin se kuuluisi mennä! Kerkesin tekemään vaikka mitä. Ilma oli ihana ja valoa riitti. Hävittelin pihan viereisestä koivikosta vaahteran taimia, keräsin kukkakimpun portaille ja puunasin tallin ja touhusin hevosten kanssa. Illan vietin Hoplopissa kummipojan kanssa ja jopa nautin katsella lasten touhuamisia ja siitä hälinästä. Myönnän; en voinnut vastustaa kiusausta; kävin itsekkin mäkeä laskemassa ja trampoliinillä pomppimassa. Illan kruunasi jäätelöannokset Icekiss:sissä. Normaalin 8h työpäivän jälkeen kello voi kotiin päästyään lähennellä puolta kuuttakin. Siihen päälle hetken hengähdys ja syömiset, niin onkin jo hämärää. Ja kun moottori käynnistyy ja innostus iskee jotakin tekemistä kohtaan, olisikin jo aika käydä nukkumaan. 
Mutta tosiaan, tästä päivästä en valita ja mikä parasta nyt on perjantai ja vapaapäivät edessä! Koneen vieressä odottaa pullo punaviiniä, juustoja temperoitumassa ja uunissa paistuu patonki. 
Oikein hyvää viikonloppua kaikille! 2 kommenttia :

 1. Moikka!
  Teiltä löytyy kiva blogi täältä, joten liityin lukijaksi! :)
  Käythän myös vilkaisemassa meidän omaa:
  ----> http://sadetakinsuojassa.blogspot.com/

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että blogi miellyttää. Kävin vastavierailulla blogissanne. :) Marsujen kanssa en hirveästi ole ollut tekemisissä, mitä nyt serkun edesmenneen marsulin kynsiä tuli leikkailtua. Itselläni on kyllä ollut muita jyrsijöitä: rottia, hiiriä ja hamstereita. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...