sunnuntai 15. syyskuuta 2013

3v Tirpan jännä päivä

Mihinkäs sitä nyt ollaan matkalla?


Nuori ratsu Tippa

Tippa ei ole meille tulon jälkeen meiltä mihinkään poistunut. Edellisestä kuljettamisesta oli kulunut miltein puolitoista vuotta ja siihen astiset muutamat matkat hän on tehnyt hevoskuljetusautossa. Eilen yhden kieppeillä pihaamme kurvasi traileri. Eipä hepo juuri empinyt, vaan rohkeana tyttönä käveli suoraan koppiin sisään. Matka läiheiselle ratsastuskoululle sujui leppoisasti. Kopista ulostautuminenkin oli hillittyä. Tippa pääsi tutustumaan ratsastuskoulun maneesiin, kun tallin ulkokentällä oli menossa ratsastustunti.
Maneesissa muutaman talutuskierroksen jälkeen ratsastaja hyppäsikin jo selkään. Tamma esitti kaikki kolme askellajiansa ja pääsi kiitokseksi kiertämään pienen maastolenkin. Myös kotimatka sujui ongelmitta.
3 vuotiaaksi lapsukaiseksi reissu sujui mielestäni oikein hyvin! 

Hymm.. mikäkö oli tämän reissun tarkoitus.. siitä taidankin kertoa vasta myöhemmin.. Jotakin vielä jännempää on Tirpalle parin viikon kuluttua tapahtumassa. ;)

8 kommenttia :

 1. Voin kuvitella että hevoselle aika jännä tilanne!!
  Hurjaa touhua, että hevosia kuljetellaan lentokoneellakin ympäri maailmaa. Kai ne asiat on järjestetty niin ettei hepot stressaannu, mutta itse stressaantuisin pelkästä ajatuksesta että oma eläin pitäisi pistää lentokoneeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli tuo jännää Tippa-tammalle, mutta tiedossa on sille vielä jännempää. ;) Onneksi Tippa tuntui ottavan reissun kuitenkin ihan iisisti ja oli lähinnä vain hämillään ja samalla kuitenkin utelias. :)

   Poista
 2. Mites niitä hulluja pidettiinkään jännityksessä ;O)

  VastaaPoista
 3. Eipä taida siis olla pelkoa, että Tarja löytyy sieltä maneesin seinästä, kuten pelkäsi... ;D Hyvä Tippa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ole meillä huomenna opena, mutta ei huolta, ei se löydy maneesin seinästä liitsaantuneenakaan. Saamme siis jatkossakin vielä rehkiä ja nautiskella sen tunneista. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...