sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Apetit Gratiinit Hopotuksessa

Pääsin hopottajana mukaan Apetit uunivalmiit gratiinit kampanjaan. Sain postitse 10€ lahjakortin S-ryhmän kauppaan, jolla sain noutaa kaupasta kaksi pussia gratiineja. Makuvaihtoehtoja on neljä: kotimainen punajuuri gratiini, kukkakaali-parsakaali gratiini, bataatti-juures gratiini, sekä kasvis gratiini.
Isännän vatsa ei kestä punajuurta. Bataatti-juures gratiinia maistelin kampanjan alussa, mutta siitä harmikseni menin vahingossa poistamaan kameran muistikortilta kuvat. Lahjakortilla ostin kukkakaali-parsakaali- ja kasvis gratiinipussit. Tuotetta ei ollutkaan myynnissä lähimmässä S-kaupassamme joten, kun nyt vihdoin tuotteet sain käsiini on maistelut suoritettava jo ensi viikon aikana, koska kampanja loppuu 18.5. 
Bataatti juures gratiinia söimme kuorrutettujen broilerin kopien kera. Lisäsin gratiiniin hieman mustapippuria ja valkosipulijauhetta, sekä päälle juustoraastetta ja siitä ainakin tuli kyllä erittäin hyvää! Masteluista kertoilen ensi viikolla lisää. :)Kaikki neljä gratiini makuvaihtoehtoa sopivat hienosti aterian lisukkeeksi tai kasvisvaihtoehdoksi. Apetit Uunivalmiilla Gratiineilla luot myös kokonaisen aterian lisäämällä mukaan lihaa, kanaa, kalaa tai vaikkapa juustoja oman makusi mukaan. Kaikki Apetit Uunivalmiit Gratiinit ovat vähälaktoosisia ja gluteenittomia. Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...