torstai 15. toukokuuta 2014

Apetit kasvisgratiini hopotus

Pääsin hopottajana mukaan Apetit uunivalmiit gratiinit kampanjaan. 


Tänään maistoimme kasvisgratiinia höystettynä sipulilla, valkosipulilla, ruohosipulilla, fetajuustolla, kirsikkatomaateilla, mustapippurilla, provence mausteella ja juustoraasteella. Lisukkeena kullanrapea kalafile. Erittäin hyvää!


Kasvisgratiini sopii hienosti kasvissyöjälle sellaisenaan. Siihen voi myös lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa ja saada helposti maukas ateria koko perheelle. Tuote ei sisällä natriumglutamaattia. Tuote on vähälaktoosinen, gluteeniton, kananmunaton ja kuitupitoinen.
Ainekset: Porkkana ja keltainen porkkana, kukkakaali, vesi, vähälaktoosinen kuohukerma, parsakaali, kesäkurpitsa, sulatejuusto (juusto, vesi, maitorasva), aromit (mm. sinihomejuusto), riisitärkkelys, suola, sokeri, mausteet (muskottipähkinä, mustapippuri). Kasviksia 63 %. Suolapitoisuus 0,9 %.

Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...