keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Hopotuksessa Myllyn Paras voitaikinataskut 2

Pääsin Hopottajana maistelemaan Myllyn Paras voitaikinataskuja, Tämä oli erityisen mieluinen kampanja! Yhdestä paketista tulee kymmenen taskua, joten tein viisi suolaista ja viisi makeaa leivonnaista.
  

Taikinalevyt levitetään pellille sulamaan vain siksi ajaksi, että uuni lämpenee. Ennen uunin laittamista voitelin nämä kananmunalla ja suolaisten päälle ripottelin juustoraastetta ja makeiden päälle mantelirouhetta.


Paiston jälkeen näistä tuli todella hyvä tuoksu ja näyttivät hyviltä, jo ilman täytettä!


Taskujen annetaan hetki jäähtyä ennen avaamista ja täyttämistä. Helppo täyttää!


Kutsuin taskuja maistelemaan isäni ja appivanhempanikin. Herkut saivat kaikilta pelkästään kehuja. Näitä voin kyllä suositella! Miksi ei näistä vaikka joulutortuille vaihtelua. ;)



Suolaisten taskujen täytteenä on kinkkua, mustapippuria, paloiteltua paprikaa ja sipulia, joita pyöräytin hetken voissa pannulla. Lisäksi täytteessä on sulatejuustoa ja hieman majoneesia ja hieman juustoraastetta. Täyte saa jäädä jähmeäksi.



Makeiden taskujen täytteenä on päärynä-kinuski makurahkaa ja päärynän paloja. 
Päällä on valkosuklaa-raitoja.


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä ja Bepanthen rasvaa.

2 kommenttia :

  1. Mun piti jo viime jouluksi tehdä tämän tyylistä tarjottavaa ja pistää torttutaikinalevyjen väliin luumurahkaa. Mutta näiden taskujen kanssahan se käy erittäin kätevästi. Taidankin täksi jouluksi niitä tehdä, kiitos tästä vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun ostin tuon päärynärahkan, niin huomasin, että tarjolla olisi ollut myös piparkakkurahkaa. Sitä näiden välissä, voisi tulla myös hauskan makuinen joululeivos. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...