sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän viikonloppu

On ollut kyllä taas niin mukava viikonloppu.. 
Pääsin perjantaina aikaisin töistä, joten kerkesin liikuttamaan molemmat hevoset kunnolla, ennen kuin lähdin ystäväni kanssa kahvittelemaan. Kävimme maistelemassa ravintola Momenton jäätelötarjontaa; hyvää oli!

Pe ohjasajoin Tirpan. 

Pe Myyn kanssa hiihdeltiin minisuksilla

Eilen meillä kävi vieraita kyläilemässä, jotka toivat tullessaan meille ison kasan ihania siemeniä. Tulisipa jo kevät.. Myös Kisu tykkäsi näistä lahjuksista. Pussit rapisivat hirmuisen kivasti, kun niitä läpsi tassuilla..


Tipan kanssa oli tarkoitus kentällä vähän puomi jumppailla, mutta kun isäntä nappasi ponin matkaansa ja painelivat talviradalle kävelemään, niin mentiin mekin sitten sinne alkuverkkoja tekemään, Tamma tuntui radalla niin hyvältä, että unohdettiin puomit ja jäätiin fiilistelemään radalle. Tippa on tällää viikolla tuntunut ratsain kovin vahvalta ja etupainoiselta, mutta eilen siitä irtosi taas ihan kouluratsuainesta. <3
Ilta vietettiin sitten siskon luona kyläilemässä herkkuja herkutellessa. He olivat tehneet niin herkullisia uuniperunoita, salaattia, leipää, mutakakkua ja marenkikakkua. <3

Kaverusten ystävänpäivä rapsuttelut, kesken työn teon.


Laskiaissunnuntaita saatiin viettää aurinkoisessa kelissä ja viiden asteen pakkasessa. Vetäisin ponin ahkion aurinkoon ja loikoilin siinä hetkisen aikaa, siinä oli mun laskiaispulkkailut. :D Aurinko helli naamaa ihanasti. Hepsut pääsivät tänäänkin liikkumaan yhtä aikaa, kun uskalsin ensimmäistä kertaa ottaa molemmat omiin käsiini yhteiselle taluttelulenkille. Tunnin verran talviradalla niitä taluttelin ja käyttäytyivät niin hyvin, että suunnittelin ostavani ponille koirien fleksin, jotta voitaisiin Tipan kanssa ottaa poni mukaan ratsastelulenkeillekin.



Isäntä leipoi laskiaispullia, joista pääsivät nauttimaan myös vanhempani ja appivanhempani. Ohje löytyy tästä. Mukavaa laskiaissunnuntain iltaa!

5 kommenttia :

  1. Kuulostaapa ihanalta viikonlopulta, sopivassa suhteessa ulkoilua, eläinten kanssa oloa, herkuttelua ja rentoutumista! Aurinko tekee ihmeitä mielelle, mukavaa uutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas on viikonloppu (ja viikon lomakin edessä).. Mihin tää viikko katosi!?! :D Aurinko tosiaan tekee ihmeitä ja tämän päiväinen keli kyllä masentaa. Pilvistä, vettä sataa, on liukasta ja keväisen "likaista". :/ En olisi vielä halunnut talven vaihtuvan kevääksi, kun TALVIlomaakin viettelen. Sniiff.. :,(

      Poista
  2. Moikka! Tervetuloa visiitille Suomenhevostamma Tyynen sivuille :) http://tyynencorneri.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...