sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Vesileikkejä ja hevoskuvia

Loma alkoi perjantaina reissulla Ikeaan. Katsotaan, jos vaikka saisin ostoksistani tehtyä myöhemmin oman postauksen. ;) Eilen sitten nautiskeltiin kotosalla aurinkoisesta, miltein kesäisen lämpöisestä päivästä. Hain siskon koiran meille hoitoon ja puuhailemaan meidän kanssa. Käytiin Myyn kanssa kärrylenkillä ja Elmo-koira sai hölkätä vierellä. Lenkin jälkeen molemmat elukat saivat nauttia suihkusta.




Kiitoksena koiran hoidosta siskoni oli leiponut meille herkullisen banaanipiirakan <3. Kuva-arvoitus; mikä kaunis kukka on kuvassa? Banaanin kukkia meiltä ei löytynyt. ;)


Siskoni mies kävi maanataina kuvailemassa tonnikeijujani. Huoh, samaisessa rytäkässä Tirppana meni polkaisemaan kengän irti. Ei olisi kyllä varaa pitää kumpaakaan lomalla, sen verran ripeään tahtiin tuo hevosten mahanympärys nyt turpoaa.. Miten muiden hevoset pysyvät timmissä kunnossa, jopa kuukauden pari pelkästään laiduntaen!?! :D Meidän laitumelle on levinnyt valkoapilaa. joten sekin lienee kerryttää näille massaa hieman enemmän. Siitä pitäisi kyllä yrittää päästä eroon ja kylvää joukkoon uutta laidunnurmea.  





Myy on tällä viikolla toiminut kahdelle lapselle ratsuna ja kahdelle tytölle kärryponina. Olen siis ollut aika kiltti, mä niin omisin ponin vain itselleni. ;) On aivan ihana nähdä lapsia puuhaamassa Myyn ympärillä ja kultaisen ponini super hienon käytöksen, mutta en siitä itse juurikaan mitään hyödy. En uskalla jättää heitä yksin hevostelemaan, joten joudun kuitenkin olemaan siinä touhussa mukana ja kaikkeen meinaa mennä tupla-aika ja ponin hoito ja liikutus ei silti välttämättä ole niin tehokasta. Mutta onhan se vaihtelua, ponin arkeen.. :)



Sateenraikasta sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia :

  1. Wau miten upeita heppakuvia, mutta tuo haukku on kyllä niin söpö! Uuh mikä kakku, luen tätä hirveässä makeanhimossa ja himo kasvaa vaan. En muuten tiedä mikä kukka on kyseessä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksymmällä minunkin pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja vähän rajoittaa herkkujen syöntiä, plääh! Ens viikolla olisi kuitenkin tarkoitus sinne teillepäin matkata, eli Porvooseen ja tehdä "suklaamatka"; brunberg, pieni suklaapuoti ja petris chocolate room ainakin käyntikohteina. ;) Kukka on perunan kukka ja lajikkeena sininen blue congo peruna, niin kukkakin on nätin sinivioletti. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...