tiistai 1. joulukuuta 2015

1. luukku

Tänään avattiin ensimmäiset luukut joulukalentereista. Itselläni on kaksi perinteistä suklaakalenteria. Pöh, vaikka kalentereissa on eri kuvat, on numerot samoilla paikoilla ja samat sisällöt. :D Isännällä on Jontikka suklaakalenteri; suklaa ei kuulemma harmillisesti ollut mitenkään ihmeellisen hyvän makuista. Maalaishiirellä on kaupunkilaishiiren tekemä kaupunkikuvakalenteri, josta tänään yläikkunasta kurkkasi pupu.



Jos aivastuksista saisi rahaa, niin olisin miljonääri. Tosiaan flunssa yrittää iskeä. Vielä ei muuta, kuin vuoda nenu ja aivastuttaa. Eilisen viisaudenhampaan leikkauksen olotila on nyt iltaa kohden parantunut ja huomenna olisi aikomus mennä töihin, jos ei sitten flunssa pahene. Vielä on poski hieman turvoksissa, mutta mihinkään ei juurikaan satu. Leikkauskohta on todella siisti; ihan kuin mitään ei olisi poistettukkaan, vaan laitettu narusta muutama solmu koristeeksi. Buranaa olen napsinut ja benisiliini meinaa väsyttää, joten aika lailla leväten meni tämäkin päivä. 

4 kommenttia :

  1. Mulla on yks suklaakalenteri töissä ja vitsit mitä huijausta ne suklaanpalaset on. Sellaisia ihan mielettömän ohuita palasia. Joskus nekin sentään on ollut vähän isompia.... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sniif, niinpä! Sitä paitsi, kun sain maistaa tuon virallisen Jontikkakalenterin suklaata niin se vasta pettymys olikin. Pienen pieni suklaan pala, joka oli ihan mauton. :D

      Poista
  2. Meillä on kans tavalliset suklaakalenterit monen vuoden jälkeen, heräteostoksena lähti matkaan. Suloinen maalaishiiri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, oon varmaan kipeä. Mulla on jäänyt kalenterin avaus jo monelta päivältä! täyypi korjata tilanne.. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...