sunnuntai 24. maaliskuuta 2013
Mustikkamarmoroitu juustokakku
Perjantaina töistä tullessani keittiön pöydällä oli uusin Pirkka-lehti. Kannessa oli niin hyvän näköisen kakun kuva, että illan kauppareissulta piti sitten raaka-aineet tällaiseen hommata. Kakun valmistaminen oli helppoa; mitään ei tarvinnut vatkata, kaikki vain sekaisin. Eilen sen tekaisin ja maltoin antaa sen yön yli tekeytyä ja maustua. Hyvää!
Reseptin löydät tästä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Todella herkullisen näköinen kakku! Katselin kans tätä ohjetta samaisen Pirkka-lehden kannesta, mutta en ole vielä ehtinyt testailemaan.
VastaaPoistaKannattaa tehdä, hyvää tuli! :D Itse en ole niin sitruunan ystävä, joten sitruunamehua laitoin vähän vähemmän ja sen maku ei sitten juurikaan esille kakustani tullut, vaikka ehkä olisi kuulunut; mä tykkäsin kuitenkin näin. :)
Poistavoi nami miten ihanan nbäkönen kakku. joutuu varmaan kokeilemaan jahka varastan ensin äitin kätköistä mustikoita :D puketti kotiutui..kiitoksia vaan oikeen kovasti, kortti oli ihan mieletön!!!
VastaaPoistaEi tuo yhtä desilitraa enempää mustikoita tarvitse, joten aika helpolla semmoisen satsin saat varmana varastettua. ;) Kiva, että posti-setä ei kirjettä matkalle kadottanut. :)
Poistavoi että kun hienon näkoinen ! miten tuo koristelumustikalla tehdään oikein?
VastaaPoistaLusikoin mustikkasokeriseoksen (joka oli aika nestemmäistä) "täpliksi" ympäri kakkua. Sen jälkeen ihan normaali ruokaveitsen kärki (esim. Savonia) kohtisuorassa pystyyn täplään ja siitä vedetään suoria tai kaarevia säteitä oman mieltymyksen mukaan. :)
PoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaOn kyllä hyvää, itsekin tuolla reseptillä tehtyä sain pääsiäisenä maistaa. Nams :)
VastaaPoistaTein toisenkin kakun käyttäen rainbowin kermarahkaa ja siitä tuli miltein vielä parempaa, tosin mustikka koristelusta ei tullut niin nätti; massa imi mustikat miltein sisäänsä. :D
Poista