torstai 19. maaliskuuta 2015

Elämää kasvihuoneessa

Onneksi viikonlopuksi on luvattu pikku pakkasia myös päivällä. Nämä mahtavat lämpöiset kevätkelit sitruunaperhosineen, saa mut touhottamaan ja intoa pursuamaan. Aika ei vaan meinaa riittää kaikkeen, joten se turhauttaa suunnattomasti. Joten pari lepopäivää on ihan paikallaan (sainpas käännettyä kelimuutoksen positiiviseksi). ;D

Kasvihuoneessa valtaa epäjärjestys, mutta elämää sielläkin jo pilkahtelee.


Viime kesänä nyppäsin mansikkapenkistä muutaman rönsyn ja istutin ne peltivatiin. Vati tuottikin pitkän ja makean sadon. Jee, uutta vihreää pukkaa! 


Koristeomenapuun juuresta pelastin viime kesänä viisi pientä taimea, joiden kuvittelisin olevan koristeomenapuun lapsukaisia. Taimet näyttävät selvineen talvesta. Vau, miten hienon rivistön niistä saisi! Koristeomppupuussa on keväällä komea vaaleanpunainen kukinto ja loppukesästä tekee söpöjä tummanpunaisia pikku koristeomppuja.
Kentällä on enää vain pikkiriikkinen jääkohta, mutta muuten se on loistokunnossa. Eilen oli niin ihana juoksuttaa Tippaa pitkästä aikaa aitojen sisällä ihan kunnolla ja tänään jumppailtiin ratsain ja tehtiin hienoja laukan nostoja. Este kentällä auttaa Tippaa etenemään paremmin. Hyvästä työstä sai palkinnoksi muutamat hypyt ristikon ylitse. ;) Loppukäynnit kävin taluttelemassa metsäämme vievällä tiellä ja totesin tien vihdoin sulaneen. Myyn kanssa pääsimme siis pitkästä aikaa ihan kunnolla ajelemaan ja ponikin tuntui tykkäävän; sen verran kovaa se tykitti menemään. Ajeltu kyllä ollaan, mutta vain kotinurkilla ja pellolla..

Poni pysähtyi kesken ajolenkin; ihana hiljaisuus ympärillä, jossain kaukana tikka koputti puuta, töyhtöhyyppä ujelsi pellolla ja metsälinnut visersi kevättä. <3


Ihanaa, huomenna on perjantai ja taas on viikonloppu edessä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...