sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Meni pipariksi

Suunnitteilla oli tehdä viikonloppuna vaikka mitä, mutta pipariksi meni.. Heppoja tuli liikutettua, vieraita kestitettyä ja tekaisin sentään muutamat kokeilu pääsiäispiparit. Muuten sitten en ole jaksanut tehdä oikein mitään. Johan tässä olin miltei pari kuukautta sairastamatta, niin nyt on taas nenä vähän niiskuttanut, kurkkua karhentanut ja olo ollut vetämätön. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että kyseessä olisi vain pieni ohimenevä pöpö; tai ainakin toivon niin.


Sain mä myös yläkerrasta ruuvailtua hyllyjä, rullaverhoja ja ikkunalautoja irti. Yksi (kamala) ikkunalauta löysi uuden paikkansa eteisestä, mutta siinä se nyt saa hoitaa tehtävänsä taimihyllynä.  


Aika usein perjantaina vietämme pizzaperjantaita. Tällä kertaa täytteenä oli jauhelihaa, auringonkukansiemeniä ja leipäjuustoa kuutioituna. Nam! Miltei aina teemme myös pizzan lisukkeeksi salaatin. 


Alkavalla viikolla olisi ainakin tarkoitus käydä kaverini kanssa elokuvissa katsomassa Tuhkimon tarina, viedä Tipan satula topattavaksi ja laittaa kotiin vähän pääsiäistä. Ihanaa, kun säätiedotuksetkin näyttävät ensi viikolle taas plus kelejä. Tämän viikonlopun pikku pakkaset, tuulen kera, tuntuivat hurjan kylmältä. 
Kovasti myös jo odottelen postipakettia; shoppailin hieman Tirppanalle. ;)

2 kommenttia :

  1. Suloisia pipareita - myydäänkö tuollaisia muotteja jossain??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupu ja kana piparimuotit ostin Iloisesta keittiöstä ja näyttäisi heidän verkkokaupassakin ainakin pupua saada. http://www.confetti.fi/ Tuolta löytyy molempia ja valtava määrä muita aivan ihania muotteja. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...