maanantai 16. maaliskuuta 2015

Putkirullausta ja remonttihaaveita

Buzzadorina pääsin kokeilemaan Yoogaia palvelua kuukauden maksutta.

Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on jooga-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja. Yoogaian livetunneille osallistujat saavat halutessaan henkilökohtaista ohjausta web camin kautta. Ensimmäisestä tunnistani voit lukea lisää tästä. Muille livetunneille en ole kerinnyt, mutta tallenteet ovat olleet kovassa käytössä. Etenkin selkäjumpista ja syvävenyttelyistä olen tykännyt. Aurinkotervehdykset jne. eivät ole olleet ihan mun juttuja.

Lainasin viikonlopuksi töistä pilatesrullan kotijumppailuun. Työaikaan kuuluu joka päivä 5 min taukojumppaa, mutta tuota rullaa en ole osannut hyödyntää.
Osallistuin kahdelle 25 min putkirullaustunnille, joissa toisessa käsiteltiin jalkoja ja toisessa selkää ja käsiä. Osa liikkeistä tuntui todella hyvältä, muta jotkin taas tekivät hyvinkin pahaa (ohjaajan mukaan niin kuului tuntua).
Lemppariliikkeet löytyivät, joita voin/kehtaan töissäkin rullautella. :D Ehkä voisin lainata rullaa toistekin..


Buzzadorin tarjoamalla: YOOGAIATRIAL2015 koodilla voit sinäkin 1.4.2015 asti kokeilla maksutta Yoogaian toimintaa. :) Kokeilustasi Yoogaia lahjoittaa Plan:in tytöt kouluun kampanjaan 1€!

Mikä on Buzzador?
Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa saa ilmaiseksi tuotteitta testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Buzzador perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan. Tuotteista tulee kertoa oma rehellinen mielipide ja jakaa kokemuksia tuotteista myös eteenpäin.

Terrasta tuli heräteostoksena ostettua uudet wc kalusteet. :)

Sunnuntaina kierreltiin Lahden Raksamessuilla ja onneksi saimme messuille vapaaliput. En saanut messuista mitään irti! Osastoilla oli hyvin vähän mitään esillä ja kovasti vain kehottivat vierailemaan liikkeissä. Olisin toivonut saavan enemmän tietoa keittiöfirmoista ja niiden tarjonnasta. Sekä olisi ollut mukava nähdä erilaisia pintamateriaalivaihtoehtoja esim. pinkopahvia korvaamaan. 
Pettyneinä suunnattiin Launeen Terraa. Siellä oli niin nätisti keittiön ovien mallit esillä, tapettivalikoimaa kattoon asti, laattoja, lattia- ja kattomalleja, sekä hinnat esillä! Kaiken lisäksi Launeella on useampi muukin hyvin varustettu "remppakauppa", että ihan turhaa tuollaisia messuja täällä järkkäävät. 

Meidän seuraava remppa kohteemme on yläkerran pienempi huone. Yläkerran huoneet ovat ihan suht siistit, mutta kaipaavat pinnoiltaan päivitystä tähän päivään. Yläkerta on ollut meillä ihan käyttämättömänä, mutta rempan jälkeen makuuhuone siirtyypi sinne. 

Yläkerran pienempi huone.

Vasemmalla ovi pienempään vinttiin ja oikealla ovi portaikkoon.

Jospa vaikka jo viikonloppuna pääsisi jotakin remonttia aloittelemaan.

Näkymä pikkuhuoneen ikkunasta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...