keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Joulukortit mallia 2010

Jouluna 2010 postin kautta sukulaisille lähti meiltä tämän näköiset joulukortit. Kortti piti sisällään joulutoivotuksen lisäksi kauniin legendatarinan hämähäkinseitistä.


Legenda Hämähäkin verkosta
Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi olivat lähteneet pakomatkalle Egyptiin enkelin kehotuksesta. Kun tuli ilta, he olivat väsyneitä ja etsivät itselleen suojaa luolasta. Oli hyvin kylmä. Maa oli valkoisen kuuran peitossa.
Luolassa asuva pieni hämähäkki katseli Jeesus-lasta ja toivoi jollakin tavalla voivansa lämmittää tätä. Se mietti, ja päätti sitten tehdä sen, mitä hämähäkki voi - kutoa verkon. Ja niin se peitti koko luolan suuaukon suurella verkolla.
Hetken kuluttua asteli polkua pitkin joukko kuningas Herodeksen sotilaita, jotka olivat etsimässä Jeesus-lasta tappaakseen hänet Herodeksen käskystä.
Tultuaan luolan luo sotilaat aikoivat tutkia sen nähdäkseen, olivatko pakolaiset siellä, mutta silloin heidän päällikkönsä huomasi luolan suuta peittävän huurteisen hämähäkinverkon.
"Katsokaa tuota hämähäkinverkkoa", hän sanoi, "se on aivan ehjä. On mahdotonta, että kukaan olisi voinut päästä luolaan rikkomatta sitä. "
Ja niin sotilaat jatkoivat matkaa, ja pyhä perhe pelastui pienen hämähäkin kutoman verkon ansiosta.
Tämän takia, näin kerrotaan, mekin koristelemme joulukuusemme hopeanauhoilla, jotka kimaltelevat kuin huurre siinä verkossa, joka suojeli pyhää perhettä heidän pakomatkallaan.

1 kommentti :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...