sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Käyttövalmis lantala

Jee, lantala on käyttövalmis! Tähän asti lantakikkareet olen joutunut kärräilemään  toiselle puolelle pihaa, mutta ei tarvitse enään. Ovi lantalaan aukeaa suoraan hevosten karsinoita vastapäätä. Kuvan lava on vielä kynnyksen valumuotin tukena, odottamassa muotin purkamista, mutta ei estä käyttöä. Myös karmit ja ovi on vielä maalausta vailla.


Tein myös tänään jännän ulostelöydöksen kiven heiton päästä meidän postilaatikosta. Kuvassa miehen saapas, eli läjä on ihan kunnon kokoinen. Ulosteessa näkyi kauroja ja marjoja ja oli muuten tumman väristä. Suurimmat pötköt olivat semmoisia mustamakkaran kokoisia. Hieman kerkesin ennen kuvan ottoa kasaa sörkkimään. Minkähänlainen otus on mahtanut olla tekosen takana? Koon puolesta voisi karhun kakkaa ollakkin, mutta eikös ne ole talviunilla? Ilveksiä täällä on viime aikoina näkynyt, mutta eikös tuo ole sen tekeleeksi aika suuri?  Susi, ahma, supi, mäyrä? Naapurissa asustaa iso koira, mutta ei tuo koiran ulosteeltakaan näyttänyt.2 kommenttia :

  1. Veikkaan kuitenkin karhua. Eivät ne kaikki vielä ole unilla, on märkää ja lämmintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiik! Pikku ponimmehan olisi sille oiva suupala! Onneksi karhut vaeltavat, eikös niin!?! Ja se on jo kaukana, kaukana, eikös niin!?! Jos tuo tosiaan on mesikämmenen tekosia, niin kyllä on otus uskaltautunut lähelle asutusta, että lieneeköhän on ollut nälkäinen. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...