lauantai 14. joulukuuta 2013

Jouluseimi
Heinillä härkien kaukalon
nukkuu lapsi viaton.
Enkelparven tie,
kohta luokse vie,
rakkautta suurinta katsomaan.

Näihin seimi-hahmoihin ihastuin jokusen joulu sitten Kärkkäisessä ja ne oli ostettava. Seimi valmistui tervatuista jämälautojen pätkisä (olisi kyllä edelleenkin pientä tuunausta vailla). Tänä jouluna seimi löysi paikansa eteisen lipaston päältä. Mitähän kivaa tuonne tallin vintille keksisin? :) 

6 kommenttia :

 1. laita sinne kissa tahi mini heinäpaaleja. teillä varmaan heiniä on ihan omasta takaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen aikaa ei tainnut ihan paalauskonetta olla, mutta heiniä sinne orrelle voisi laittaakkin. :D

   Poista
 2. Kaunis seimi! Tuo heinäpaali-idea olisi minunkin mielestäni hyvä :)

  VastaaPoista
 3. Heippa Jenni,

  kylla kissa siela olisi kiva tai vuohi. Kulttuuri historiallisesti vuohi oli myos tuon ajan (ajanlaskumme alun) ja alueen elain ja ne on tosi ketteria ja uteliaita niin sopisi hyvin tuonne parvelle kurkkimaan, jos siela viela heiniakin olisi niin ruoan perassahan se sinne olisi voinut kiiveta, ovat siis tosi ahneitakin :D.

  Meilla kanssa pieni seimi ja samaa olen miettinyt mutta koska en ole jaksanut/ loytanyt/ muistanut ikina hankkia sopivaa vuohta tai kissaa niin meilla pienen seimi asetelman parvella on lammas, ainut hahmoista joka mahtuu sinne. Vaikka ei kait ne lampaat nyt niin hurjasti kiipeile? Paremmin se sinne kuitenkin sopii kuin nukkuva aasi tai lehma...

  Hyvaa joulun odotusta! Taalla lasketaan paivia jouluun ja joulupukin tuloon :D.

  T: Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuohi ja kissa olisi tosiaankin kivat, kun vaan löytyisivät mieleiset. :D Joulussa ihanaa on myös se, että saan nauttia lomasta ja palata töihin vasta toinen päivä tammikuuta, mutta joulupukkiakin myös minä kovasti odottelen. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...