sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kymmenen kuvaa kesään

Ensimmäiseen 10 kuvaa kesään postaukseen pääset tästä.

Ei voi keliä kovinkaan jouluisaksi kehua. Itsenäisyyspäivänä satoi lunta, mutta se suli pois. Nyt tihkuttaa vettä ja lämpömittari näyttää plus viittä astetta.

22.12.2013
22.11.2013
22.10.2013
22.09.20134 kommenttia :

 1. no ei näytä kyllä kauheen jouluselta tuo keli. mutta jospas teillä ois mieli sitäkin jouluisempi. ihanaa joulua tein koko porukalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onneksi joulumieltä löytyy! Lahjat ostettu, joulupöperöt hyvässä mallissa, siivoukset miltein tehty ja kodissa lämmin jouluinen tunnelma. Töihinkin pitää palata vasta ensi vuonna, joten nyt aion ottaa rennosti ja nautiskella. :D Oikein hyvää ja rauhallista joulua teidänkin perheelle! :)

   Poista
 2. Aika masentava keli. Täällä on vähän lunta, mutta vettä sataa ja on luvattu ensi viikollekin =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vesisadetta ja plussakeliä luvattu ilmeisesti tänne koko viikoksi. Täytyy ajatella positiivisesti; löysin aivan mahtavan maastoreitin ratsasteluun ja jos lunta tulisi reippaammin, ei sitä reittiä voisi hyödyntää. Lomalla pyrimme siis Tipan kanssa maastoilemaan mahdollisimman paljon ja hyödyntää tää kaamea lumettomuus. :D Toivottavasti ei vaan tulisi yöpakkasia ja vetäisi teitä taas aivan jäisiksi, niin kuin meillä oli alkuviikosta. :) Oikein hyvää ja rauhallista Joulus teitin poppoolle! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...