torstai 26. joulukuuta 2013

Kihlajaispäivä

Seitsemän vuotta ollaan isännän kanssa kihloissa oltu. Yhteen meidät saattoi yhdeksän vuotta sitten, Tsunami-päivänä, Tapaninpäivänä, suomenhevostamma Sykerö. Se oli sunnuntai päivä ja tuon isännän tallivuoropäivä. Varsinaisesti mikään hevosihminen ei tuo ole, mutta teki siihen aikaa tallihommia lisätienestinä. Olin ystäväni kanssa sopinut, lähtevämme yhteiselle Tapaninpäivän rekiajelulle. Saavuttuani tallille siellä se isäntä oli tallin pihassa lumia kolailemassa. Olin hänet aikaisemmin vain ohimennen nähnyt. 
Kiitos siskolleni, joka oli rekiajelu aikomuksistani tälle herralle vihjaillut, joten näin sain kyytiläisen matkaan.
Kurvattiin kaverini luokse, joka liittyi seuraamme oman hevosensa kanssa. Oli oikein kiva yhteinen rekilenkki. 
En omistanut silloin viellä ajokorttia, joten kiitokseksi rekikyydistä sain autokyydin kotia. Viikon kuluttua sain tesktarin, että olisi mukava kokeilla ratsastusta; iltatalli ja hevonen olisi varattu, jos vain voisin tulla vähän opastamaan. Kiitos jälleen siskolleni (tallimestari) juonittelusta! ;) 

Sykerö

10 kommenttia :

 1. Onnea! Ja kiva tarina, hienoa, että joku juonittelee hyvällä asialla ;O)

  VastaaPoista
 2. ihan huippu tarina. onnittelut vuosipäivästä teille!

  VastaaPoista
 3. Hei Jenni, todella suloinen on teidan taipaleenne alku... Onnea merkkipaivananne ja monia onnellisia yhteisia vuosia lisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuita yhteisiä vuosia tulee vielä kertymään. ;) Löysin muuten seimen orelle juuri sopivan vuohen. Harmittaa vaan, kun en samantien ostanut kahta. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...